Чужденец ще води ЦСКА


Чужденец ще води ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1483 0

ЦСКА почти сигурно ще бъде воден от чуждестранен треньор през следващия сезон. Твърди се дори, че изборът е направен, но поради известни съображения името не се обявява. Очаква се това да се случи на 1 юни, петък.

От Борисовата градина засега запазват мълчание около най-актуалната тема за отбора. Никой от ръководните фактори не коментира избора на треньор, който ще води отбора през следващия сезон. Известно е, че са водени разговори с много специалисти или техни агенти. Един от тях е Ненад Лалатович. 40-годишният сърбин е отпаднал като вариант, тъй като от "Армията" имат друг фаворит за поста, чието име се пази в тайна.

Предложен е и опитният Любиша Тумбакович, който е легенда на Партизан. В момента той е начело на Черна гора. 65-годишният специалист има солидна визитка, но ЦСКА ще ангажира по-млад треньор. Най-вероятно става дума за балканец или ибериец. На този етап българските варианти отпадат като опции, а това означава край на спекулациите, които свързват Любослав Пенев, Красимир Балъков и Стойчо Младенов с треньорския пост на "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички