Чорбаджийски отново разочарова и е под сериозен въпрос за ЦСКА


Чорбаджийски отново разочарова и е под сериозен въпрос за ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3377 0

Титулярното място на Божидар Чорбаджийски отново е под сериозен въпрос. Бившият капитан на ЦСКА пропусна мача с Титоград в Лига Европа заради наказание, но бе в стартовите единадесет при домакинското равенство с Етър (2:2), където обаче не се представи никак добре и това може да го прати задълго на пейката.

Чорбаджийски остави твърде леко Даниел Младенов да мине покрай него при първия гол на Етър и грешката на Тиаго Родригес, като освен това показа и пълна липса на синхрон с Николай Бодуров в няколко ситуации. Централният бранител бе понижен до резерва от Любослав Пенев миналия есзон, но се завърна в състава веднага след неговото уволнение. Сега обаче той отново разочарова и някои от шефовете са готови да се разделят с него при първа възможност, информира "Меридиан мач". Той обаче е любимец на собственика и засега това е единственото, което го спасява.

Не е изключено в някои от следващите мачове на ЦСКА да има рокада и на вратата, където да застане новото попълнение Густаво Бусато. Бразилецът бе взет за подгласник на Витаутас Черниаускас, но се очаква скоро да получи своя шанс да покаже на какво е способен. Само от него зависи дали ще успее да се възползва от отворилата му се възможност.

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета пък даде обширно интервю за работата си в "Борисовата градина". Какво каза италианеца може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички