От последните минути: ЦСКА договори викан за Бразилия нападател


От последните минути: ЦСКА договори викан за Бразилия нападател
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9129 0

Ръководството на ЦСКА обяви изключително интересна новина за клуба. Оказа се, че "червените" на Гриша Ганчев са успели да привлекат играч, който е викан в бразилския национален отбор - Евандро да Силва. "Армейците" са договорили трансфера му с Коритиба, но сумата, за която е привлечен, не беше обявена от ръководството.

"За първи път ще играя извън бразилското първенство и се надявам бързо да се адаптирам към обстановката и да бъда полезен на отбора. Радвам се, че тук има мои сънародници, които ще ми помогнат да свикна с живота в България. Ще дам всичко от себе си, за да допринеса за успехите на ЦСКА", заяви новият №10 в отбора на Нестор Ел Маестро.

21-годишният голмайстор е викан в "селесао" от настоящия селекционер Тите за мачове с Еквадор и Колумбия. Също така той се подготвяше с олимпийския отбор на страната през 2016 година, но не игра в Рио де Женейро.

Днес футболистът се включи в заниманието на тима ни на базата в Панчарево и ще бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за двубоя от третия кръг на Първа лига срещу Дунав, който е в неделя (5 август) от 20:45 часа на "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички