Член на Изпълкома посочи как "несправедливо" да се помогне на ЦСКА


Член на Изпълкома посочи как "несправедливо" да се помогне на ЦСКА

1118 0

Членът на Изпълкома Венцеслав Стефанов сподели, че е на 100 зад идеята ЦСКА да участва в плануваното ново първенство у нас. Босът на Славия заяви, че държавата трябва да направи по-голямо разсрочване на дълговете на "червените".

"Новоучреденото дружество не може да влезе в новоучреденото първенство. Не за нещо друго, но защото има правилници на ФИФА и УЕФА, които не разрешават това нещо. Иначе ще бъдем санкционирани веднага. Предполагам, че едно оздравяване или така както имаше вариант Литекс и ЦСКА да са слеят - такъв вариант има, но аз съм за 100% ЦСКА да участва в новото първенство”, заяви Стефанов пред БНТ.

"Държавата трябва да направи по-голямо разсрочване, независимо, че няма да е справедливо спрямо другите клубове. Специално към Локомотив (София)", посочи той.

"Има вариант, ако един човек излезе и каже "Да, аз съм новия бос на ЦСКА и искам при тези и тези условия да ми бъде разрешено аз да продължа да издържам ЦСКА, за да може да е този клуб, който е бил и да не се бърка в касата и да се правят простотиите, които се правиха толкова години”, каза още членът на Изпълкома на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички