Чезари: Лупи иска за последно да открадне от ЦСКА


Чезари: Лупи иска за последно да открадне от ЦСКА
Снимка: livesport

2666 0

Бившият член на УС на ЦСКА Лъчезар Николов-Чезари даде своя коментар относно последните събития в клуба пред "7 дни спорт".

Лупи няма никакви финансови възможности да издържа ЦСКА. Той в момента се опитва да изнуди новите кандидати за собственици на любимия ни клуб. Чух, че иска някакви пари, които били за Стивън Ло. Този човек в момента не иска да чуе за Лупи. Вие преценете дали той въобще е искал да инвестира и в ЦСКА, и в България. Предполагам, че и самият Томов не иска вече да стои в клуба. По същия начин с лъжа придоби акции за 6,5 милиона и имаше ангажимент да плати тази сума на НАП, познайте дали ги плати.

Иска ми се зад феновете да застанат сериозни бизнесмени, само тогава ЦСКА ще стане отново стабилен клуб. Пожелавам им успех, защото имат да се справят с огромни проблеми. Очаквам още в края на следващата седмица такива играчи като Фелипе, който дори заяви, че не иска да играе при нас, както и такива от Кабо Верде и Верде Кабо, ще започнат дела за пари.

Точно заради чужденците съм песимист за срещата с Лудогорец. Всички тези скандали няма как да не се отразят на играчите. Ще бъде успех, ако завършим наравно. Иска ми се Галин Иванов да им е повлиял положително. Първенството е много слабо и затова мисля, че ще сме в тройката, но дори и да се класираме за европейските клубни турнири, да не стане така, че да не получим лиценз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички