"Червена" България тръпне в очакване - ето кога Гриша Ганчев ще отговаря на феновете на ЦСКА


"Червена" България тръпне в очакване - ето кога Гриша Ганчев ще отговаря на феновете на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2258 0

Интервюто със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев ще бъде заснето утре, съобщава „Мач Телеграф“. Ганчев няма да отмени ангажимента си да отговаря на въпроси, зададени от феновете. Припомняме бурните реакции на организираните привърженици на ЦСКА миналия четвъртък, които замеряха с бутилки и банани футболистите, изкривиха една от гредите на вратата пред сектор "Б" на стадион „Българска Армия“ и в последствие бойкотираха двубоя на своя любим тим срещу Ботев (Пловдив).

Изпращането на въпросите става на Фейсбук страницата на "червените" - под поста "Q&A с Гриша Ганчев", като крайният срок е днес. От Борисовата градина обявиха пълна свобода на темите и подчертаха, че забранени въпроси няма, а подборката ще бъде направена от пресслужбата на ЦСКА. Провеждането на разговора ще бъде съобразено с бизнес ангажиментите на Ганчев, като е възможно при неотложна заетост на собственика на клуба, той да се състои в сряда.

Интервюто ще бъде водено от пресаташето на клуба Момчил Кръстев. Обработката и монтажът на видеото пък ще забавят пускането му в социалните канали на ЦСКА, но с не повече от ден. Към момента има близо 1300 коментара под поста, като някои фенове отправят по няколко питания, което означава, че ще се съберат минимум 2000 въпроса.

Популярните сред "армейската" общност Ютуб подкасти "Извън групата" и CSKA FAN TV също са се включили с въпроси, като вторите разкриват, че дори са канили боса за интервю в своя канал.

На въпросното интервю се очаква от Гриша Ганчев да каже и кой ще бъде треньор на отбора през следващия сезон. Ето кой може да бъде той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички