ЦСКА иска баснословна сума за голмайстора си


ЦСКА иска баснословна сума за голмайстора си
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2097 0

ЦСКА иска над 2 милиона ев­ро за водещия си реализатор Али Coy. "Червените" са готови да се разделят с нападателя, но само при положение че се намери кандидат, склонен да плати трансферната му сума. 25-годишният гамбиец бе твърд титуляр през есента и въпреки многото пропуски е лидер на тима по шампионатни голове с 9. С един по-малко е Евандро. Интерес към Coy има както от арабския свят, така и от китайски клубове.

В ЦСКА се събраха доста иг­рачи на върха на атаката, след като първото зимно попълнение стана таранът на Дунав Ахмед Ахмедов. Черве­ните разполагат с още чети­рима централни нападатели в лицето на Coy, Евандро, Уот и Юрич. През зимата клубът със сигурност ще се раздели с по­не един от тях, пише "Тема Спорт".

Армейците реализираха крупни сделки за свои голмайстори както през 2018-а, така и през 2019-а, а сега се чака такава и през 2020-а. Преди година и половина те прода­доха Каранга в китайския Хенан, а преди 10 месеца клубът трансферира и Мауридес в азиатската страна - в Чанчун. ЦСКА бе на крачка от това да реализира сделка за Мауридес с Рапид Виена през януари, но таранът се провали на меди­цинските тестове в Австрия. Червените щяха да получат 1,3 млн. евро от Рапид. Все пак месец по-късно Мауридес пое към Китай също срещу доста солидна сума. А какви силни думи отправи наставникът на ЦСКА - Милош Крушчич, за подновяването на сезона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички