ЦСКА започна кампания по връщането на парите за емблемата


ЦСКА започна кампания по връщането на парите за емблемата
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2207 0

От ЦСКА започнаха неофициално кампания за връщане на част от платените за клубната емблема 8 милиона лева. Тя бе подета от лидера на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца, чиято фирма "Ред Енимълс" плати милионите.

"Призовавам всеки един от кредиторите, който претендира, че носи ЦСКА в сърцето си, да дари парите, които се чакат от синдик Дора Милева, в полза на школата на ЦСКА или за друга кауза, свързана с "червената" общност", написа Велчев във Фейсбук.

ТОДОР БАТКОВ: И С КУПЕНА ЕМБЛЕМА ТОВА НЕ Е ЦСКА

За пример фенът посочи адвокат Радостин Василев и бившият треньор на тима Любослав Пенев, които дариха съответно 3616 и 599 лева. От клуба подкрепиха идеята, давайки пример с домакина на "червените" бай Добри, който обяви, че ще дари своите 1111 лева за нуждите на ДЮШ.

"Призовавам всички кредитори, ако обичат ЦСКА, да последват примера ми и да дарят парите, които ще получат, на школата. Да дадем своя принос за развитието на децата ни", призова домакинът. Подобен призив направи и почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев: "Надявам се много от хората, които са работили и имат известни суми да получават... Смятам, че всеки от тях ще отдели някой лев, пак да има помощ за школите", бяха думите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички