ЦСКА заменя Манолев с желан от Левски


ЦСКА заменя Манолев с желан от Левски
Снимка: принтскрийн

6477 0

ЦСКА почти сигурно ще привлече нов краен защитник в близките дни. Малко след като клубът разтрогна с Манолев, Блиц обяви, че вариант за негов заместник е Иван Бандаловски (32 г.) от Берое. Опитният бранител има договор със "заралии" до лятото. Той бе част от "червените" в периода 2010-2013 г. и стигна до капитанската лента. Бандаловски е играл под ръководството на Пенев в националния отбор. В момента е в полезрението и на Левски.

Привличането на краен бранител в ЦСКА е крайно наложително с оглед раздялата с Манолев, който играеше основно като десен бек, както и контузията на Джеферсон (ляв бек). В момента ЦСКА има 3 варианта на позицията на Манолев - Секулич, Стойчо Атанасов и Перейра, но нито един от тях не се е доказал като достатъчно надежден избор.

ЦСКА СЛЕДИ "ЗАЩИТНИК №1 НА ИСЛАНДИЯ ЗА МИНАЛИЯ СЕЗОН"

Секулич не игра в последните 4 контроли в Испания, а и се представи слабо през пролетта. Атанасов записа най-много минути в проверките, но не е убедил, че заслужава титулярно място. Опция е и Перейра, който е използван и като централен защитник.

Очаква се краен бранител да бъде взет до броени дни. ЦСКА ще опита да финализира привличането на такъв преди старта на пролетния дял - срещу Черно море на 16 февруари. Междувременно стана ясно, че клубът е пред раздяла и с друг от бековете си. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички