ЦСКА установи цената на Каранга, рекордна е за клуба


ЦСКА установи цената на Каранга, рекордна е за клуба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2146 0

ЦСКА ще иска сума от порядъка на 8 млн. евро за голямата си звезда Фернандо Каранга. Бразилецът почти сигурно ще бъде продаден през лятото, като интересът към него е огромен. Ръководството на "червените" е провело редица консултации с водещи мениджъри, за да фиксира цената на голмайстора на Първа лига, пише "България днес”.

Кандидати за подписа на нападателя има както от Европа, така и от Азия. Каранга е следен внимателно от водещите отбори в Турция, от Бенфика, а според последните информации той е в полезрението и на френския гранд Марсилия.

Бразилецът има договорка с ръководството да бъде продаден през лятото, като големият въпрос е дали ще той ще остане в отбора поне за първите мачове в евротурнирите. Контрактът му с ЦСКА изтича през следващото лято и няма да бъде подновен, което прави продажбата му след края на настоящия сезон задължителна. "Червените" са наясно, че сега е моментът да вземат добра сума за него.

Със сигурност от ЦСКА ще са на огромен плюс от него, тъй като преди една година той бе привлечен за символична сума от нискоразряден бразилски клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички