ЦСКА търси спешно нов централен защитник


ЦСКА търси спешно нов централен защитник
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3703 0

Проблемите в защита на ЦСКА в първите 3 мача за сезона са накарали ръководството спешно да търси нов централен бранител, пише "Меридиан мач". В момента на "Армията" има пет футболисти, които могат да играят в центъра на отбраната - Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Пламен Гълъбов, Валентин Антов и Нуно Томаш. Дори ветеранът Петър Занев има опит на тази позиция.

Нито един от тези играчи обаче не изглежда като твърд титуляр и лидер отзад в първите мачове. Дори капитанът Бодуров играе много колебливо, като не се знае дали това е заради контузията му от края на миналия сезон, или проблемите в началото на този. Чорбаджийски принципно е рисков играч, а Гълъбов направи много грешки в двама мача с непретенциозния Титоград.

Португалецът Томаш пък е бавен и муден футболист, чиято най-силна страна е изнасянето на топката, но има сериозни проблеми срещу подвижни нападатели. Притеснителна е и слабата форма на таланта Антов на старта на сезона, който сякаш закъснява за всяко единоборство и е принуден да прави нарушения.

ДЕНИС ДАВИДОВ - "РУСКИЯТ МЕСИ" ИЛИ "СМРЪДЛЬОТО", ВПЕЧАТЛИЛ РЕАЛ МАДРИД

При това положение ЦСКА ще търси нов опитен играч на този пост, и то по най-бързия начин. На "Армията" залагат много на сблъсъците с Осиек в Лига Европа, като не искат да допускат и повече гафове в efbet Лигата. Вижте в този материал какви промени се очакват в състава за днешния мач с Черно море в първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички