ЦСКА спечели 11 млн. лева от 3 трансфера


ЦСКА спечели 11 млн. лева от 3 трансфера
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2559 0

С продажбата на Мауридес ЦСКА осъществи трети солиден трансфер през последната година. Първият бе на левия бек Антон Недялков, който през зимната пауза на миналото първенство премина във ФК Далас за 1,5 млн. долара или 1,3 млн. евро. Горе-долу същата е и трансферната сума на Мауридес.

През лятото пък "червените" се разделиха със звездата си Фернандо Каранга. Бразилският нападател бе продаден на елитния китайски Хенан Дзяние. Според непотвърдена информация ЦСКА е получил над 6 млн. лева за бразилския голаджия. Именно Мауридес бе привлечен за заместник на Каранга, но се задържа на “Армията” само 6 месеца.

ЦСКА ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ДЕСПОДОВ В ГЪРЦИЯ

Грубата сметка показва, че от трите сделки в касата на клуба ще постъпят общо около 11 млн. лева. Трансферът на Мауридес ще се окаже повече от ползотворен. Бразилецът не само беше полезен с головете си, но и ще донесе добри приходи на клуба. Столичани ще са на солиден плюс от нападателя. Постъпленията от неговата продажба ще надвишат чувствително разходите, направени за него по привличане, заплати, премии и т.н. Само печалбата от Мауридес може да надхвърли 1 млн. лева.

Шефът на клуба Пламен Марков потвърди, че може да има още една продажба на звезда в клуба. Подробности четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички