Шефът на ЦСКА: Десподов може да бъде продаден, уреждаме му заместник


Шефът на ЦСКА: Десподов може да бъде продаден, уреждаме му заместник
Снимка: БГНЕС

2336 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков разкри целите пред тима през пролетния полусезон и коментира възможността звездата на "червените" Кирил Десподов да бъде продаден през януари.

"Целта е през пролетта отборът да събере повече точки. Да играе по-добре, така че да може в мачове с директни наши съперници да побеждава. През есента не достигна малко повече зрялост, опит и малко класа. Трябва да обръщаме внимание на развитието на отбора и да не се занимаваме със съдийство и други фактори. Готови сме да се разделим с всеки играч, който не влиза в плановете ни", заяви Марков пред журналисти днес.

"Безспорно Десподов е един от най-добрите ни футболисти и работим по привличането на негов заместник, ако се стигне до негов трансфер. Кирил е в договорни отношения с нашия клуб и ще бъде трансфериран, но само при предложение, задоволяващо нас и самия него", уточни директорът.

ЦСКА НАЛОЖИ МЕДИЙНА ЗАБРАНА НА КИРИЛ ДЕСПОДОВ

Относно слуховете, че клубът ще глоби защитника Джеферсон, тъй като я закъснял за старта на зимната подготовка, Марков бе категоричен: "Джеферсон няма да бъде наказан, защото тиражираните информации не отговарят на истината. Той предупреди ръководството и получи разрешение да остане още няколко дни в Бразилия, така че ще се присъедини към подготовката в Испания".

"Водят се преговори с чуждестранни специалисти за помощ при работата в ДЮШ, но още няма нищо конкретно", каза още бившият национален селекционер. Ето кой е сред набелязаните от ЦСКА играчи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички