ЦСКА ще се раздели с още един "замразен" футболист

ЦСКА обмисля раздяла с бранителя Нуно Томаш през зимата, информира "Тема Спорт". Португалецът вече близо 3 месеца не попада в стартовия състав. Той загуби доверието след реванша със Заря Луганск в Лигра Европа на 15 август. От онзи момент Томаш не е записал участие в официален мач, а игра само в контролите в прекъсванията на шампионата.

Понякога той попада в групата, но единствено за запълване на бройката. Ибериецът не получава доверие както от Люпко Петрович, така и от Милош Крушчич. 24-годишният Томаш стана собственост на ЦСКА през лятото, а през пролетния дял записа 12 срещи като преотстъпен от Беленензес.

Откъде изведнъж в ЦСКА се размечтаха за титла?

Мечтите по принцип са хубаво нещо. Но когато желаното се представя да действително, влизаме в заблуда. Нещо подобно се случва в ЦСКА през последн...

Със сигурност към изхода през зимата гледат Стойчо Атанасов и Николай Бодуров. Едвин Джеси също се очертава да напусне след неуспешен престой под наем в Далас. Преотстъпен до края на годината е и Божидар Чорбаджийски - в Стяуа. "Червените" са готови да трансферират и Джеферсон, чийто договор така или иначе изтича в края на сезона. А къде се очаква да заиграе Бодуров вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!