ЦСКА ще има емблема, когато синдичката се "накани"


ЦСКА ще има емблема, когато синдичката се "накани"

7334 0

Главният акционер в ЦСКА Гриша Ганчев е категоричен, че е готов да изкупи всичко свързано с фалиралото дружество, което държи акциите на автентичния тим на "червените". Както е известно, там е емблемата, заради която много от отборите в Първа лига не желаят да я поставят срещу името на "армейците", когато те гостуват.

Ганчев обаче увери феновете, че "сумата няма значение" и 4-те емблеми, с които разполага "ПФК ЦСКА АД" ще бъдат откупени. Той обаче се заяде и с Дора Милева, която все още не е обявила кога ще бъде пуснат търг с активите на изпадналото във фалит дружество.

"Търгът за емблемата? Чакаме синдичката там да се накани да го пусне. Дано пусне като цяло предприятие, че да купим цялото старо фалирало предприятие. Ако рече да ги разделя, нейна си работа. Ще участваме без значение на цената. Въпросът е друг – не знам коя от емблемите ще продава. То има 4 емблеми – 4 едни и същи емблеми. Три от тях за заложени, четвъртата не е. Всичко е въпрос на оценка, каквато ще изготвят оценителите. Ние ще се явим и ще участваме. Искам да върна на ЦСКА абсолютно всичко, което му принадлежи", каза Ганчев пред Diema Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички