ЦСКА промени решението си: "Армейците" подписаха договора за ТВ правата


ЦСКА промени решението си: "Армейците" подписаха договора за ТВ правата
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9289 0

ЦСКА се съгласи да подпише споразумението за разпределяне на приходите от телевизионните права. Това става ясно от съобщение на Българския футболен съюз, в което се казва, че вече всички клубове от Първа професионална лига са се съгласили да подпишат споразумението.

Припомняме, че "армейците" отказваха да подпишат споразумението, но в крайна сметка очевидно са се съгласили. Така 14-те клуба от Първа лига и БФС ще си разпределят 6,5 млн. лева през следващия сезон.

Ето какво се казва в обръщението на БФС:

"Българският футболен съюз уведомява спортната общественост, че споразумението за разпределяне на приходите по договора за телевизионни права вече е подписано от всички клубове, представители на Първа професионална лига. Като следствие от това 14-те клуба в най-кратки срокове ще получат първите траншове по договора, касаещ стартиращия в петък нов състезателен сезон.

Ръководството на БФС използва случая отново да пожелае успех на участниците в професионалния ни футбол и в европейските турнири. Вярваме, че с активните си действия съюзът за пореден път потвърди ролята си на обективен и добронамерен партньор на всички свои членове."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички