ЦСКА опроверга информацията, че ще продава Али Соу


ЦСКА опроверга информацията, че ще продава Али Соу
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3268 0

ЦСКА опроверга информацията, че ще продава Али Соу. Голмайсторът на „червените" има само 2 гола от началото на сезона, което контрастира с по-силните му изяви през миналия шампионат. 25-годишният футболист „се отпуши" при вчерашната победа на тима с 3:2 над Арда на „Българска армия" и вкара първото си попадение от игра от известно време насам.

Днес пък от ръководството на отбора коментираха появилите се слухове, че Соу ще бъде продаден до края на трансферния прозорец. Ето какво обявиха:

„За пореден път сме свидетели на медийна атака „под кръста". Този път свързана с измислената от уж водещ и престижен всекидневник, че в четвъртък ЦСКА се разделя със своя нападател Али Соу. Когато има реални новини, те ще бъдат обявени своевременно и коректно на клубния сайт."

По-рано днес имаше информация, че в четвъртък Али Соу ще бъде продаден, като тогава ще дойдат преставителите на новия му тим, за да договорят сделката.

В мача с Арда пък от ЦСКА имаха серозни претенции за дузпа. Имаше ли такава може да прецените от този видео материал в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички