ЦСКА готви казарма за първото си зимно попълнение


ЦСКА готви казарма за първото си зимно попълнение
Снимка: Официален сайт на Литекс

1788 0

Смятаният за сигурно ново попълнение на ЦСКА Здравко Димитров ще се сблъска със сериозно предизвикателство от зимата, когато се очаква да бъде оформен трансферът му от Септември на "Армията". Ръководството на "червените" са наясно, че освен с огромен талант, младежът от Банкя има и сериозни проблеми с изкушенията, които разконцентрират доста от младите хора изобщо, пише "Меридиан мач".

Крилото бил с доста широки пръсти и често набързо спечелените от футбола пари отивали за различни забавления. Затова хората на Гриша Ганчев ще наложат истински казармен ред в опит да превъзпитат футболиста и да му помогнат да развие в пълна степен това, с което го е надарила природата. В клуба има хора с опит в това отношение, особено покрай Ивелин Попов, който в бурните си млади години бе буквално неконтролируем, отбелязва изданието.

ЦСКА СЕ Е БОРИЛ ПРЕЗ ЛЯТОТО ЗА НАПАДАТЕЛ НА ШАХТЬОР

Здравко Димитров е бил следен дълго време от "червените" скаути, които са му дали много висока оценка и са усетили възможността да стане един от големите родни футболисти през следващите години. Той има впечатляващ ляв крак, което не се вижда много често по нашите терени. Възможно е правата му да бъдат купени от ЦСКА, но да бъде даден веднага под наем в друг отбор, където ще може да трупа игрови опит.

Междувременно легендата на ЦСКА Георги Димитров-Джеки сериозно разкритикува клуба и треньора. Как изригна той - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички