ЦСКА наложи медийна забрана на Кирил Десподов


ЦСКА наложи медийна забрана на Кирил Десподов
Снимка: БГНЕС

1392 0

Ръководството на ЦСКА е наложило забрана за медийни изяви на звездния си футболист Кирил Десподов, твърди вестник "Тема Спорт". Поради тази причина крилото не се е явил в студиото на предаването "Домът на футбола" по "Диема спорт" в сряда вечер, съобщава изданието.

Както е известно, миналата неделя Десподов получи наградата "Футболист на годината" за 2018-а и даде редица интервюта след награждаването си. Той говори след церемонията, гостува в сутрешните блокове на bTV и Bulgaria On Air, получи покана за участие и в "Шоуто на Слави".

АЛТЕРНАТОВНИЯТ ТОП 3 ЗА ФУТБОЛИСТ №1: НАИСТИНА ЛИ ДЕСПОДОВ ЗАСЛУЖАВАШЕ ЗВАНИЕТО?

АЛТЕРНАТОВНИЯТ ТОП 3 ЗА ФУТБОЛИСТ №1: НАИСТИНА ЛИ ДЕСПОДОВ ЗАСЛУЖАВАШЕ ЗВАНИЕТО?

Това е подразнило ръководството на "червените", като най-вече те са били недоволни от факта, че националът им във всяко интервю повтаряше, че иска да напусне отбора още през януари. Те са му наредили да спре медийните си изяви, които не са се харесвали и на самия футболист, пише вестникът.

От клуба вече искат младокът да се съсредоточи върху стартиралата подготовка. Към крилото има доста сериозен интерес, но в своите интервюта той заяви, че на този етап не е информиран да е получена оферта за правата му. Най-актуалните публикации бяха от Острова, като те свързаха Десподов с елитния Кардиф и втородивизионните Астън Вила и Мидълзбро. Самият футболист заяви, че харесва най-много италианското първенство.

В Англия твърдят, че ЦСКА му е поставил цена от 5,6 милиона евро. Консултантът на клуба Люпко Петрович заяви пред "Тема Спорт", че е реалистично Десподов да бъде продаден за такава сума. Ръководството ще вземе решение за бъдещето на младата звезда до края на януари. Той ще замине за лагера в Испания и ще вземе участие в контролите.

Ето какви бяха думите на Десподов, които са подразнили ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички