Десподов: Надявам се ЦСКА да ме продаде, харесвам италианския футбол

Ако беше преди година и половина това може би щеше да ме главозамая. Това заяви в ефира на bTV отличеният футболист на годината Кирил Десподов по повод признанието, което наскоро получи. Сега се чувствам по-улегнал и имам повече мачове зад гърба си.

Тази награда носи доста голяма отговорност, коментира той. Десподов определя като уникално чувството Христо Стоичков да го избере да тренира с мъжкия отбор. Играчът поясни, че Стоичков е много важен човек в живота му, защото на 15 години му е дал пътя. Кирил Десподов смята, че в България има много таланти, които имат нужда да получат шанс, за да се развиват. Той даде и съвет на децата, които се опитват да приличат на него - нека бъдат себе си.

Алтернативният топ 3 за футболист №1: Наистина ли Десподов заслужаваше званието?

Церемонията за "Футболист на годината в България" отмина, но не и емоциите и коментариите, възникнали след обявяването на призовата тройка. Ето и...

Десподов е убеден, че е напълно възможно ЦСКА да бъде шампион на България през тази година. Не е тайна за никого, че мисля за трансфер. Много се надявам, че ЦСКА ще ме продадат сега, поясни футболистът. Той посочи, че много харесва италианския футбол.

ГЕОРГИ ПЕТКОВ ИМА ПОВЕЧЕ ПЪРВИ МЕСТА ОТ ФУТБОЛИСТА НА ГОДИНАТА ДЕСПОДОВ

Още по темата

Please select answer!