ЦСКА готви изгодна сделка за южноамериканец


ЦСКА готви изгодна сделка за южноамериканец
Снимка: принтскрийн

5159 0

ЦСКА очаква попълнение от Южна Америка, информира "Тема Спорт". Според запознати клубът преговаря с футболист, който е с европейски паспорт и няма да струва почти нищо на “червените”.

През последните месеци главният мениджър Стойчо Стоилов имаше няколко мисии в Южна Америка, като е гледал играчи основно в Бразилия и Колумбия. Стоилов беше на лагера на столичани в Испания, а освен това пътува и с Кирил Десподов при трансфера му в Каляри.

ЦСКА СПЕЧЕЛИ 11 МЛН. ЛЕВА ОТ 3 ТРАНСФЕРА

През последните два зимни прозореца ЦСКА неизменно се подсилваше с играчи от Южна Америка. Част от тях бяха свободни агенти, а други разтрогваха със своите клубове, които единствено запазваха част от бъдещ техен трансфер. През 2017 към “червените” се присъедини оказалият се голям удар Фернандо Каранга, който дойде от втородивизионния бразилски Парана. Южноамериканецът се наложи като твърд титуляр и стана най-резултатният чужденец в историята на “армейците”, след което бе продаден на огромна печалба в Китай.

През 2018 година пък на “Армията” дойдоха двама от Южна Америка - левият бек Джеферсон от Интернасионал и нападателят Хеан Карлос Бланко от колумбийския Ла Екуидад. От САЩ пък дойде плеймейкърът Роналд Алберг. В състава в момента е само Джеферсон. Предстои раздяла с още един от южноамериканците в тима - вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички