ЦСКА е жив! Фениксът възкръсна от пепелта!


ЦСКА е жив! Фениксът възкръсна от пепелта!
Снимка: БГНЕС

5217 0

“От огъня на чуждата омраза остана само пепелта.

Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

През последните няколко месеца разни хора с разни идеали търсеха отговор на въпроса какво е ЦСКА? Търговско дружество, марка, емблема? Не, неуместно!

В късните петъчни часове на стадион ‘Българска армия’ беше даден ясен отговор. ЦСКА е идея, кауза и най-вече любов! Можете ли да спрете едно дете да обича ЦСКА заради някакъв лиценз? Можете ли да му обясните защо това е нередно? Няма как да осъдите безкористната обич, която се заражда ОЩЕ ОТ ДЕТЕ!

Литекс не е ЦСКА? Грешите - ЦСКА не е Литекс

ЦСКА издържа проверката на времето. Безусловната любов отново надделя над омразата и доказа колко силен социален феномен е “армейският’ отбор. ЦСКА премина своята Голгота и сега е по-силен отвсякога!

Сравнението с митичния феникс изобщо не е случайно. Фениксът е символ на любовта и именно затова е неунищожим. Той се възражда отново и отново от собствената си пепел за да възкръсне за нов живот. Но същността му не се променя. Същото се отнася и за ЦСКА. Колкото и дружества, лицензи и регистрации да смени, ЦСКА няма да се промени, защото е в сърцата на всички които го обичаме!

Пред над 10 хиляди на "Армията" ЦСКА изпусна да размаже Славия (ВИДЕО)

Винаги ще помня тази петъчна вечер, защото тя е символ за възкръсването на ЦСКА. Възраждането на отбора със сигурност ще премине през много възходи и падения, но едно е сигурно –ЦСКА ще оцелее заради нас. Защото ще останем...

ВИНАГИ ВЕРНИ!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички