Бъдещето на ЦСКА в "Б" група или Висшата лига не е много сигурно


Бъдещето на ЦСКА в "Б" група или Висшата лига не е много сигурно
Снимка: БГНЕС

836 0

Ситуацията с ПФК ЦСКА относно това кога ще приключат споровете за дълговете на армейците, за да се предложи оздравяване на настоящето дружество става критична.

Първоначално се смяташе, че при по-добро стечение на обстоятелствата СГС ще се произнесе за дълговете на червените в началото на април 2016 година.

Sportal.bg обаче днес видя, че подобен развой е невъзможен, тъй като Софийски градски съд е насрочил заседание чак за 21 април, когато ще се гледат 9 от възраженията за дълговете на ЦСКА - включително и тези, които армейците имат срещу някои кредитори.

Пет от тях ще са на 21 април от 14.00 часа, а нови четри - половин час по-късно. Тепърва трябва да се назначават дати и за гледане на десетките други възражения.

Това означава, че преди средата на месец май едва ли ще има някакво развитие по този въпрос и така се залага на карта лиценза на клуба за следващата година, когато ЦСКА трябва да играе в "Б" група или евентуално в новосъздадена Висша лига.

Както е известно, лицензите за "Б" група се издават в края на юни, но армейците трябва да разполагат поне с около месец, за да могат да подготвят документите за лиценз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички