Бумал: ЦСКА третира играчите като роби, ще съдя Ганчев, ако трябва


Бумал: ЦСКА третира играчите като роби, ще съдя Ганчев, ако трябва
Снимка: БГНЕС

11666 0

Бившият полузащитник на Литекс и ЦСКА Петрус Бумал е много ядосан от факта, че ръководството на клуба очерни името му след неговото напускане. Камерунецът заяви, че собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев лъже относно него и ако трябва, ще го съди.

"Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ме повика в офиса си и ми предложи нов договор. Аз бях готов да разгледам варианти. Въпреки че ме порази това, че Ганчев каза: "Ако останеш, ще бъдеш първият тъмнокож легионер на ЦСКА". Въпреки че в отбора с мен играеха африканецът Кевин Кубемба, Густаво Кулма от Колумбия. С какво аз съм първият? Направиха ми нов договор, който се оказа фалшив. Бяха ме подписали с фалшив подпис. Затова казах на клуба: "Как мога да подпиша това, когато ме мамите? Но един човек от ЦСКА отговори на въпроса ми: Какво искаш? Веднага ще ме уволнят! Наистина бях в кабинета, но не видях никакви документи", разкрива Бумал пред "Спорт Експрес".

"На ЦСКА не им хареса намерението ми да си тръгна. Клубът иска да продава играчите. А мен Ганчев ме определи като най-добрия в отбора. Кой би пуснал най-добрия без пари?", допълни футболистът.

На въпроса "Имаш адвокат. Ще отидеш ли в съда?", Бумал отговори:

"В ЦСКА се отнасят към футболистите като към роби. Ако трябва, ще докажа всичко. Феновете на ЦСКА и всички играчи ще потвърдят: Ганчев лъже. Сега не искам да си губя енергията в спорове. Сега всичко в живота ми върви добре и всеки ден благодаря на Бога", категоричен е камерунецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички