В Бразилия за новия в ЦСКА: Невзрачен, трагичен, разочарование


В Бразилия за новия в ЦСКА: Невзрачен, трагичен, разочарование
Снимка: Оф. сайт на Интернасионале

2242 0

Очакваното ново попълнение в ЦСКА - левият бек Джеферсон, е смятан на "Армията" за достоен наследник на продадения в САЩ Антон Недялков. Според медия в родината на играча Бразилия обаче "червените" взимат пълно разочарование. Изданието "Futebol Interior" силно разкритикува Джеферсон.

"Един от най-хазартните ходове на Интернасионал по утвърждаване на продукт на академията не се отплати и Джеферсон е играч на ЦСКА в България. Той беше толкова невзрачен за отбора си, че беше пратен под наем в Баиа през 2017 г., където до последно се бореше за оцеляването си. През целия сезон беше скъсван от критики и логично не преподписа с Баиа и беше върнат на Интернасионал, където обаче категорично нямаше място. За това беше продаден в България. Там той ще бъде с други двама бразилци - Енрике Рафаел и Фернандо Каранга. Джеферсон влезе в новинарските заглавия през 2015 г., когато беше извикан на мястото на контузилия се капитан Марсело в националния отбор. Но той беше толкова трагичен, че в крайна сметка си навлече само повече гняв от феновете, отколкото самият Дунга, защото въобще го е повикал", пише "Futebol Interior", цитиран от "Гонг".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички