Босът на ЦСКА: От Лудогорец разкарват чували с пари по отбори и съдии

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев обвини конкурента на своя тим за титлата този сезон - Лудогорец, в подкупи и нечестна игра извън терена. Той твърди, че административният директор на разградчани Георги Караманджуков разнасял чанта с пари и подкупвал и съперниците на "орлите", и съдиите в мачовете.

"Никога не съм искал да бъда в Изпълкома повече от преди две години. Има там един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него питайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги разнася чувалите с парите", коментира Ганчев днес.

Гриша Ганчев: Битка за титлата у нас няма, тя е капарирана от онзи град

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев прекрати дългото си мълчание пред медии и проговори за битката за титлата в Първа лига. Според него битка ...

Той направи и любопитно сравнение между българския и европейския футбол.

"Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там, където свършва шкембе чорбата и семките. Тук има шкембе чорба и семки, нали?", заяви той.

Многозначно бе изказването на футболния бос и за крайния изход от битката за Купата на България. В полуфиналите на турнира "червените" спорят с Левски, като в първия мач загубиха с 0:2.

"Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим", каза Ганчев, който избухна с още по-шокиращ коментар за титлата в България.

Още по темата

Please select answer!