Гриша Ганчев: Битка за титлата у нас няма, тя е капарирана от онзи град


Гриша Ганчев: Битка за титлата у нас няма, тя е капарирана от онзи град
Снимка: Оф. сайт на Литекс

4594 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев прекрати дългото си мълчание пред медии и проговори за битката за титлата в Първа лига. Според него битка за първото място няма, а неговият отбор се бори за второто място, защото "титлатата е капарирана".

"Отборът ни е прекрасен, супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък - една шлифовалка да я понарежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин", коментира босът на "червените", цитиран от "Дарик".

"Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана. Не мисля, че победа на пети май би променила нещо, защото то много подизпълнители, много нещо", добави Ганчев.

Както е известно, ЦСКА загуби директния сблъсък с Лудогорец в първенството, а след загубата и на Левски на "Герена" от разградчани, разликата между първия и втория отново е 6 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички