Бодуров проплака: Откакто Божинов ме кръсти "Коки Снайпериста", нямам гол


Бодуров проплака: Откакто Божинов ме кръсти "Коки Снайпериста", нямам гол
Снимка: Facebook

2803 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров се оплака, че откакто Валери Божинов от Левски му е лепнал прякора "Коки Снайпериста", не е успявал да отбележи гол. Прякора си защитникът получи след попадението му във вратата на Лудогорец миналия сезон в Купата на България. "Кръсти ме той. Откакто го каза това, нямам гол", недоволства Бодуров.

Бранителят сподели, че е напълно възстановен от болките в крака, които изпитваше след мача срещу Косово с националния отбор. "Добре съм. Тренирах нормално. Просто ми трябваше почивка, но и усещах някакви болки в крака. Удариха ме на същото място, където имах проблеми. Но сега всичко е доста по-добре и се чувствам отлично", заяви Бодуров.

Той няма търпение за новия сблъсък с Лудогорец в рамките на същия турнир в сряда. В събота те отново ще мерят сили с разградчани, но вече за първенството. "Това са истинските мачове, със силни съперници. Удоволствие е да играеш в тези мачове. Много се надявам да не допуснем гол. За мен това е много важно - защитата да играе на ниво и да не допуснем гол. Надявам се да излезем крайни победители и от двата мача", пожела си капитанът на "червените". Междувременно се появи новина, че ЦСКА може да си върне голяма своя звезда. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички