Бодуров напуска ЦСКА


Бодуров напуска ЦСКА

1953 0

Кипърският гранд Анортозис иска централния за­щитник на ЦСКА Николай Бодуров, съобщава изданието anorthosis24.net. На острова пишат, че клубовете водят преговори, но армейци­те настояват да получат голя­ма трансферна сума.

Догово­рът на Бодуров обаче изтича и Анортозис на практика може да го привлече като свободен агент, ако играчът не постиг­не договорка с ръководството на ЦСКА. 13-кратният шам­пион Анортозис прави слаб се­зон и ще завърши последен в Топ 6 на местното първен­ство с голямо изоставане от другите отбори. Затова и в клуба стягат сериозна селекция за новото първенство.

Николай Бодуров пък вече е имал разговори с финансовия благодетел на армейците Гриша Ганчев, но двамата на този етап не са стигнали до спора­зумение за подновяване на кон­тракта, пише "Тема Спорт". През тази седмица ще има още преговори и би тряб­вало да стане ясно до дни как­во ще е бъдещето на браните­ля. През зимата той беше на проби в друг кипърски тим -АПОЕЛ Никозия, но тогава бе отпратен.

"Нищо не смятам, аз съм до края на месец май. Няма яснота около моето бъдеще, но и не съм казал, че напускам ЦСКА. Има разговори, ще разберете go края на месеца дали оста­вам. Ако в България дават па­ри, всеки щеше да иска да стои тук", коментира Бодуров след двубоя с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички