Двама от лидерите на ЦСКА взимат коренни различни решения за бъдещето си


Двама от лидерите на ЦСКА взимат коренни различни решения за бъдещето си
Снимка: Иван Йочев

2640 0

Централният защитник Николай Бодуров почти сигурно ще продължи да носи екипа на ЦСКА-София и през следващия сезон. Опитният бранител дойде в началото на годината и парафира до лятото. Макар да не беше играл повече от 7 месеца, Бодуров много бързо влезе в час и се превърна не само в непоклатим титуляр, но и в ментор на партньора си в отбраната Божидар Чорбаджийски.

Логично ръководството иска да запази тази конфигурация на защитата, която се сработва все повече и вече са проведени предварителни разговори с Бодуров относно бъдещето му на "Армията". Той почти сигурно ще парафира нов контракт, тъй като от една страна няма добри оферти от чужбина, а от друга, в началото на годината стана баща и предпочита да е близо до съпругата и дъщеричката си.

Бодуров на няколко пъти бе питан за бъдещето му, като вече дори не споменава за чужбина. "До края на месеца ще се знае дали оставам. Ще седнем с ръководството и ще говорим", заяви Бодуров. Откакто той е в отбора, отбраната на ЦСКА-София е с най-малко допуснати голове в шампионата.

Другият ветеран в защитата Станислав Манолев (31 г.) обаче е по-вероятно да не остане на "Армията" през следващия сезон. Десният бек иска да поиграе още в чужбина и го повтаря постоянно в своите интервюта. Шансовете да преподпише са 50:50, но той би предпочел да си намери друг отбор извън родината, стига да получи достатъчно добра оферта.

На този етап ЦСКА-София няма намерение да продава по-младите си защитници Чорбаджийски и Недялков. Изключение може да се направи само при някаква много сериозна оферта.

Източник: Тема спорт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички