Бодуров: Мога да вкарвам и в моята, и в другата врата


Бодуров: Мога да вкарвам и в моята, и в другата врата

1426 0

Реализаторът на втория гол за ЦСКА при победата над Дунав с 3:0 - Николай Бодуров, шеговито сподели, че е казал на старши треньора Стамен Белчев, че е голмайстор и може да вкарва както в собствената, така и в чуждата врата. Това той разкри пред CSKA.BG след двубоя.

31-годишният футболист иронично визираше случилото се в двубоя от 1/16-финалите за Купата на България срещу Несебър през седмицата. Тогава той си вкара автогол при успеха с 4:1. „Дали ми става навик да бележа? Ами, да. Головете в собствената врата, а и в другата си ги вкарвам, честно казано. Аз казах на треньора, че съм голмайстор. То се вижда.”

За срещата с Дунав пък Бодуров допълни: „Беше наистина трудно, докато не вкарахме първия гол. Винаги е така – след него противникът се отваря и ни става по-лесно. Срещу нас другите винаги играят затворено и се борят да вземат точка, което е нормално. Затова до първия гол винаги е трудно.”

"Даваме всичко от себе си за победата. Докъде ще продължи нашата серия е Божа работа. Няма отбор, който да спечели всички мачове, това е невъзможно. Ние ще опитаме обаче да направим и невъзможното. Колективът ни е на изключително добро ниво, няма разделение на чужденци и българи. Всички се бъзикаме, духът е на ниво, а това е едно от основните неща да върви отборът. Иначе просто няма да стане”, категоричен е защитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички