Боби Михайлов убеждава УЕФА с писма, че ЦСКА на Ганчев е наследникът на ЦСКА


Боби Михайлов убеждава УЕФА с писма, че ЦСКА на Ганчев е наследникът на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2499 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прави постъпления да утвърди играещия в Първа лига ЦСКА на Гриша Ганчев като наследник на автентичния клуб, създаден през 1948 година. По този повод дългогодишният шеф на централата е изпратил 2 писма до УЕФА.

Разкритието бе направено от популярния фен на "червените" Никола Дърпатов. В написаното от Михайлов до европейската централа се посочва, че БФС следи изкъсо "възраждането" на най-титулувания български клуб. Там пише също, че платените за емблемата 8 милиона лева покриват всички задължения към служители, играчи и треньори. Именно те "притесняват" УЕФА, за да не допуска отбора до евротурнирите си.

СИНДИК МИЛЕВА: ОЩЕ НЕ СЪМ ЗАПОЧНАЛА ДА РАЗПРЕДЕЛЯМ 8-ТЕ МИЛИОНА

Михайлов пише още, че от всички досега фалирали клубове в България кредиторите не са получили нищо, а с ЦСКА случаят е различен. Посочено е още, че феновете припознавали единствено това дружество като ЦСКА и e в интерес на всички клубът да бъде допуснат до участие в евротурнирите.

Наскоро адвокатът на ЦСКА Първан Първанов обвини БФС в липса на съдействие и умишлено покриване по важен за "червените" въпрос. Вижте тук за какво става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички