Белчев посочи защо ЦСКА се провали срещу Левски


Белчев посочи защо ЦСКА се провали срещу Левски
Снимка: БГНЕС

2550 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе много разочарован от загубата срещу Левски с 1:2. Наставникът отдаде това на липса на концентрация във важните моменти и неумение пред гола, след като съперникът бе обърнал резултата.

"Тотално съм разочарован от резултата, миг невнимание при дузпата, липсата на концентрация при втория гол и резултатът се обръща. Знаехме, че Левски няма как да ни вкара гол от игра", коментира той пред "Диема Спорт" след мача.

"Указанията ми бяха висока преса от самото начало. Пропуснахме да си решим мача при 1:0, а после малшансът и неумението пред гола, след като те поведоха, ни попречиха. Вярвах до последно, че ще се върнем в мача с втори гол. За съжаление, контузията на Каранга ни затрудни", добави той.

Белчев каза, че са имали информация, че "сините" ще направят 2 промени на полувремето, ако играта им не върви.

"Бяхме подготвени за това. При нас се отразиха двете принудителни смени. Не знам дали имаше дузпа, ще гледам и тогава ще говоря. Но Китанов не трябваше да посяга", каза още треньорът.

"Надявам се загубата да не ни се отрази на представянето. Гледаме напред и се готвим за следващия мач. Дано си извлечем нужните поуки и да изглеждаме по-добре в следващия мач", завърши Белчев.

Треньорът на ЦСКА пожела да остане в тайна това, което ще каже на играчите си след поражението в дербито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички