Бистришките тигри или Рилецо стават новия ЦСКА?


Бистришките тигри или Рилецо стават новия ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

3735 0

Васил Божков е в търсене на отбор от "В" група, намиращ се около София. Бизнесменът ще ползва лиценза на въпросния клуб, за да може "червените" да си спестят унижението да ритат в зоналните групи, твърди "Стандарт".

Вариантите са два - Рилски спортист и Витоша (Бистрица). Може да се отвори и трети, ако "София 2010" си осигури място в Югоизточната трета дивизия.

Тези теми ще бъдат обсъждани днес на срещата с феновете, които поискаха Божков да се върне на "Армията".

Според запознати обаче не е изключено ЦСКА да тръгне и от "Б" група. Там спасителната сламка е в лицето на Верея, "червените" имат дълг към собствениците на тима, който за целта ще бъде изчистен. Новият клуб ще си остане на стария адрес, ще запази данните и булстата си, за да не се нарушат правилата. Но ще играе срещите си на "Българска армия" и ще смени цветовете си.

Настоящите собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев ще бъдат извън схемата, въпреки уверенията им, че правят всичко по силите си, за да спасят сегашния клуб.

Вестник "Преса" пък пише, че е напълно възможно Божков да откаже да се занимава с "армейците". Тогава единствена алтернатива остава регистрираното наскоро дружество на Манджуков и Георгиев, което се ползва с подкрепата на Стойне Манолов.

При всички положения шансовете на ЦСКА да стартира новия сезон в "А" група са излюзорни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички