Орманджиев: Само Божков може да спаси ЦСКА, пречистване няма да е излишно


Орманджиев: Само Божков може да спаси ЦСКА, пречистване няма да е излишно

1374 0

Бившият председател на НС на ЦСКА Стефан Орманджиев заяви, че се надява Васил Божков да се заеме с управлението на клуба отново. Орманджиев работи на "Армията" точно по времето на Божков.

"Новата история показа, че от Божков по-добър собственик на ЦСКА не е имало. Хората след него имаха голямо желание да направят нещо за клуба. Може да се каже, че след Божков дойдоха големи цесекари, но се вижда, че само с любов към марката не се получава. Трябват и солидни възможности. А никой не успя да постигне такава стабилност, както бе при Божков", каза Орманджиев пред "Тема Спорт".

"Според мен той е единственият, който може да спаси положението в този момент. Той разполага и с парите, и с качествата, за да стабилизира ЦСКА. Божков е напълно наясно как се управлява футболен клуб, напълно е наясно какви удари може да понесе отстрани. Точно заради това негово включване би било най-хубавото нещо за ЦСКА в този момент", добави той.

"Нямам информация къде ще бъде клубът през следващия сезон. Не мисля, че някой иска да се започва от аматьорските дивизии. От една страна, пречистване няма да е излишно, но, от друга, интересът към А група, а и към ЦСКА ще бъде тотално съсипан. Минаване през аматьорите просто не е рентабилен ход за клуба и за родния футбол като цяло", каза още човекът, който бе дясна ръка на Божков в периода 2002-2006 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички