Билетите за мача ЦСКА - Рига тръгнаха повече от успешно


Билетите за мача ЦСКА - Рига тръгнаха повече от успешно

1216 0

ЦСКА пусна вчера билетите за първия си официален мач през новия сезон - домакинството срещу ФК Рига в Лига Европа на 12 юли (четвъртък). Двубоят на "Армията" е с начален час 20:45, като ще са отворени единствено сектори А и В. Ултрасите от Северната трибуна ще са настанени в центъра на сектор В. Билетите са на цена 20 лева за А и 12 лева за В, а място във ВИП ложата струва 150 лева. Децата до 7 години влизат безплатно.

Вчера бе първият ден от продажбата на пропуските и в клуба го отчетоха като доста успешен, пише "Тема Спорт". Стотици привърженици побързаха да се сдобият с входни талони, броени минути след като станаха налични по обед.

Притежателите на абонаментни карти се ползват с предимство. От една страна, те имат 10% отстъпка от цената, а от друга - могат да заявят пропуск за същото място на стадиона, за което важат сезонните им карти. Намалението важи, ако се закупи билет от администрацията на "Армията" или централния офис на Тикетпро в София.

Входните талони за двубоя с ФК Рига са налични на редица места - б административната сграда на "Армията" (дясното крило над съблекалните), фен-магазина на стадиона, на сайта Ticketpro.bg, в бензиностанции 0MV, магазини Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на зала "Арена Армеец".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички