БФС се произнесе по още две загубени от ЦСКА дела


БФС се произнесе по още две загубени от ЦСКА дела
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1574 0

По-рано тази година клубът вече веднъж получи забрана да картотекира нови играчи заради Юнес Бенжелюн, но впоследствие собствениците - Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, му платиха и наказанието бе отменено, което позволи на "червените" да уредят зимните си попълнения Маурисио Гарсес и Брайън Морено.

Ето и официалното съобщение от БФС:

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Дисциплинарна комисия

Решения - 04.03.2022 г.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Бернардо Давид Мендес де Кампос Тенгариня от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Нилсън Антонио Да Вейга Барос от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

ОЩЕ ПРОБЛЕМИ: ЦСКА ОСТАВА БЕЗ ЛИЦЕНЗ ЗА СЕЗОН 2022/23!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички