БФС наказва Саша Илич за натрупани картони


БФС наказва Саша Илич за натрупани картони
Снимка: Cska.bg

1423 0

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз ще спре треньорските права на Саша Илич за един мач. Причината за това е натрупване на жълти картони, тъй като специалистът има цели 3 от началото на първенството. Срещу Септември София треньорът изпусна нервите си и бе санкциониран след като Калоян Кръстев излезе сам срещу вратаря и пропусна да отбележи. По-късно Илич се извини за поведението си и го обясни с това, че просто силно желае именно Кръстев да бележи и да се възползва от получените шансове. 

Още миналата седмица ЦСКА отложи гостуването на Локомотив Пловдив на "Лаута" и така следващия съперник на "червените" ще е ЦСКА 1948 на "Българска армия" на 29 август (понеделник). Именно тогава сърбинът ще трябва да изтърпи наказанието си, като ще пропусне да влезе в пряк сблъсък с Любослав Пенев - бивш наставник на ЦСКА София.

Очаква се също Дисциплинарната комисия на УЕФА да определи наказанието на Брадли де Нойер, който бе изгонен след сбиване в Ирландия срещу Сейнт Патрикс. Крайният защитник със сигурност пропуска първия мач срещу Базел, но може да отсъства и в следващите два или три мача, а това зависи от доклада на делегата на срещата. ЦСКА официално изложи своята теза за случая, като защити Де Нойер и обясни, че е бил провокиран до футболисти на домакините.

През 2018 година Николай Бодуров и Кристиан Малинов отнесоха наказания с по 3 мача в Лига Европа след като се сбиха с тогавашния футболист на Рига - Богдан Вашчук, който след това игра в Левски.

Вижте още: Ето на кои футболисти може да разчита Саша Илич за домакинството на Базел

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички