Берое пак ще мъчи осиротял ЦСКА на "Армията"


Берое пак ще мъчи осиротял ЦСКА на "Армията"
Снимка: Боби Тошев/БГНЕС

1786 0

ЦСКА излиза днес срещу Берое на "Армията" в първия кръг от плейофите. Обстановката в Борисовата градина е турбулентна след напускането на Стойчо Младенов, а четвърта поредна загуба ще е изравняване на антирекорда от началото на сезон 1984/85 г.

Гостите пристигат в столицата пределно мобилизирани. Берое е в рекордна серия от 4 победи при 4-те си гостувания в София през този сезон и ще направи всичко възможно, за да я продължи с нов успех над ЦСКА. Преди два кръга "заралии" спечелиха за първи път в историята като гости на армейците (1:0).

Временният треньор на 31-кратните шампиони Анатоли Нанков ще предприеме няколко промени в стартовия състав спрямо мача с Ботев (0:2). Корекции ще има по всички линии. Така на вратата се очаква официален дебют да запише Максимс Уваренко за сметка на разочаровалия сериозно Якуб Дивиш. Много е възможно на пейката да седне и Кукоч, който бе един от най-слабите в Коматево. Неговото място се очаква да заеме Апостол Попов. В центъра на защитата вместо контузения Тунчев и наказания Оршулич ще играят Крачунов и Причиненко.

В халфовата линия също ще има промени. Бръкляча сяда на пейката, като негов заместник в центъра вероятно ще е Борис Галчев или Маркиньос. Офанзивен халф пък ще е Фелипе. При тази конфигурация само Сънди запазва титулярната си позиция от мача с Ботев, въпреки че сбърка фатално при втория гол на канарчетата.

На върха на атаката също се готви промяна - Йоахим би трябвало да е титуляр вместо Николич. По крилата отдясно ще действа Силва, а отляво - Соарес.

Петър Хубчев не планира съществени промени след ремито с Локо Сф (0:0). В предни позиции след наказание се завръща Елиаш. Той ще заеме мястото зад нападателя Мапуку, а от стартовия състав ще отпадне Аясс. По лявото крило ще напада Керкар, но пред Хубчев има дилема кой да е отдясно. Вариантите са два - Савио Нсереко или Георги Андонов, като вторият е с малко по-големи шансове.

Берое се намира в серия от 4 мача без загуба в А група (3-1-0).

Мачът започва в 17.00 часа на стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички