Белчев разкри кое е голямото предимство на ЦСКА пред Лудогорец


Белчев разкри кое е голямото предимство на ЦСКА пред Лудогорец
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2492 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си преди гостуването на Лудогорец утре (6 април). Двубоят ще започне в 17:00 часа на "Лудогорец арена" в Разград и се явява директна битка за първото място в първенството, като към този момент разградчани водят с 3 точки. 

Той очаква тимът ни да покаже истинските си възможности и смята, че ако това стане, ще се поздравим с успеха. Белчев иска отборът да бъде дисциплиниран и да играе агресивно и смята, че козът на ЦСКА е колективът. "Очакваме с нетърпение мача. Очаквам да направим добър мач, да покажем истинските си възможности и ако това стане, и ако бъдем дисциплинирани, съм сигурен, че ще се поздравим с успех.

Рецепта за победа над Лудогорец няма. Отборът трябва да бъде дисциплиниран, да бъдат колектив. Когато топката е в противника, да пресираме и да бъдем агресивни. Това ако го покажем, със сигурност ще излезем победители. И двата отбора се познават добре. Малките детайли ще решат мача. Козът ни е в колектива. Това е", заяви наставникът пред клубния сайт. 

Треньорът сподели, че това е мач, в който емоциите не трябва да излизат на преден план, а играчите трябва да бъдат концентрирани и спокойни. Специалистът се надява нашите състезатели да не се поддават на провокации, ако има такива от страна на противника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички