Белчев: Отличният старт срещу Верея вече сме го забравили


Белчев: Отличният старт срещу Верея вече сме го забравили
Снимка: БГНЕС

957 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели, че мачът с Верея е в историята и очаква срещу Черно море тимът ни да покаже още по-добра игра и да не се заблуждава от резултатите от първия пролетен кръг. Според него моряците са един от опитните отбори в Първа лига и имат опитен треньор и ако ЦСКА не подходи сериозно - нищо добро не очаква тима.

“Отличният старт срещу Верея вече сме го забравили. Този мач вече е в историята. Трябва да гледаме напред към следващия мач. Това правим и в момента. Това, което очаквам е да покажем едно още по-добро лице и да бъдем по-убедителни с играта си. Не трябва нито в един момент да се заблуждаваме от резултати, които сме постигнали в първия кръг на пролетта.

Това, че бихме 5:0 и че Черно море паднаха с 1:4 у дома, не бива да ни заблуждава, че мачът ще бъде лесен. Отборът на Черно море според мен е един от най-опитните отбори в първенството. Имат опитен треньор в лицето на Илиан Илиев. Имат и доста опитни футболисти и ако не подходим сериозно не ни очаква нищо добро", каза Белчев пред клубния сайт.

"Едвин Джеси има още много да наваксва. Имам предвид кондиционно. Той е добър футболист и е въпрос на време да покаже най-доброто и да вдигне още повече нивото на отбора. На този етап няма да избързваме. В групата е, но утре ще преценя дали ще влезе в игра”, разкри той за най-новото попълнение на тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички