Еквадорски гранд напира за крило на ЦСКА


Еквадорски гранд напира за крило на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1947 0

Еквадорският гранд ЛДУ Кито е отправил оферта за крилото на ЦСКА Кевин Меркадо, пише местното издание "El Telegrafo". Южноамериканският тим иска да си върне 22-годишния флангови играч, който е юноша на този отбор и има 20 мача и 2 гола с екипа му в първенството.

Силните му изяви водят до трансфер в испанския Гранада. Сега ЛДУ иска да вземе Меркадо, защото няма свободни квоти за чужденци, а треньорът Пабло Репето е настоял за бърз футболист по левия фланг.

Еквадорският гранд има интерес към привличането на крилото още от преди няколко седмици, но на този етап няма развитие по евентуална сделка. Възможно е обаче Меркадо да се завърне в родината си през зимата. "El Telegrafo" твърди, че на този етап офертата на ЛДУ Кито остава "висяща".

Меркадо засега не успява да впечатли в ЦСКА и да се наложи като основен футболист в състава. Той е записал 18 участия и едва 1 гол и 2 асистенции в Първа лига. Еквадорецът имаше някои силни изяви, но не успява да постигне постоянство и да се утвърди като титуляр, пише "Тема Спорт".

Същевременно ЦСКА е подал документи за издаването на български паспорти на Меркадо и централния нападател Каранга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички