Барман сервирал червено мохито на Курьор, за да си го представи от ЦСКА


Барман сервирал червено мохито на Курьор, за да си го представи от ЦСКА

1136 0

Любопитен момент от престоя си в България разкри полузащитникът на Локомотив (ГО) Матиас Курьор. Пред френското "Footballski", което вече създаде рубрика "Животът ми в Изтока", бившият играч на Черно море разкри, че много е искал да носи фланелката на ЦСКА.

Курьор разкри, че много ще съжалява, че ако наказанието му за сбиването с Илия Мунин остане 5 мача, той ще пропусне срещата с "червените" в първенството.

"Това ще е единият от мачовете на сезона. Знаете, че дълго бях в контакт с клуба това лято. Въпреки че всичко се разпадна в последния момент, аз имам специални отношения с този клуб. Винаги съм казвал, че изпитвам безусловна любов към Черно море, но трябва да призная, че не бих имал нищо против да играя за ЦСКА. От целия си опит в българския футбол разбрах, че наистина харесвам този клуб и това, което той означава за много българи", коментира футболистът от Мартиника.

"Ще ви дам един пример, който обобщава цялата лудост, който цари в България около ЦСКА. Преди няколко дни бях в един бар и си поръчах ментово мохито. Секунди след това барманът се върна с мохито с червени плодове. Каза ми: "Исках да те видя с червено трико. Затова не е зелено питието". Тук всичко е повод да се говори за футбол. Дори едно мохито", разказва Курьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички