Бандаловски: Станалото с ЦСКА се готвеше от доста години


Бандаловски: Станалото с ЦСКА се готвеше от доста години
Снимка: Starsport

1147 0

Бившият футболист на ЦСКА Иван Бандаловски сподели, че не се изненадва от случилото се в ЦСКА. Той заяви, че това се е подготвяло от доста време и трябва да се намери начин да се помогне на клуба.

"Не ме изненадва това, което се случи с ЦСКА. Това се гласеше от доста години. Не е възможно ЦСКА да не може да играе в "А" група и в евротурнирите. Това е най-голямата марка в България. Навсякъде, където кажеш ЦСКА, хората знаят за какво става въпрос. Боли и трябва да се направи нещо.", сподели Бандаловски пред БТВ.

"Цървена звезда има много повече задължения от ЦСКА, но държавата стои зад клуба и досега не е фалирал. Нищо че дълговете на Звезда са около 50 милиона евро. На всеки мач има по 25-30 хиляди зрители и това е радост за народа. Институция като ЦСКА не трябва да се погубва, като играе по "В" група и областните дивизии. На клуба е нужно да помогнат хората от горе, които решават всичко в държавата. Дано намерят изход от ситуацията и най-футболната марка в България да се върне, където й е мястото", сподели още футболистът и добави: "В България много компромиси се направиха за доста клубове. И не виждам какво пречеше да се оставят в елита ЦСКА и Локо София".

В момента Бандаловски носи екипа на сръбския Партизан, където негов съотборник е Валери Божинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички