Шефът на ПК към БФС: Казусът ЦСКА е лесен, ще спазим наредбата


Шефът на ПК към БФС: Казусът ЦСКА е лесен, ще спазим наредбата

1205 0

Шефът на Правната комисия към БФС адвокат Иван Колев заяви, че случаят на ЦСКА не е сложен и предстои да се запознае с пълната документация, предоставена от ЦСКА.

"Получих цялата документация от ЦСКА, но аз съм зает човек и предстои да се запозная в нейните детайли. Самият казус не е сложен, ние като комисия ще прочетен внимателно и наредбата на футболния съюз и документите на ЦСКА. Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов ме запозна със ситуацията, но решение ще бъде взето едва когато видим възможните варианти. Едно е ясно - ще спазим всички закони на БФС и държавата ни", заяви Колев пред "7 дни спорт".

Така според изданието Правната комисия ще се произнесе днес по казуса на ЦСКА. Юристите ще трябва да решат може или не ФК ЦСКА да получи временно членство в БФС, като наследи старото такова на фалиралия клуб, за да продължо участието си във "В" група.

Решението може да бъде оповестено в четвъртък или петък след завръщането на президента Борислав Михайлов от централата на УЕФА в Нион. Михайлов ще обсъди казуса на ЦСКА с колегите си от Изпълкома на УЕФА, както и с правния отдел на централата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички