Авансът пред Лудогорец е ключът към червена титла, убеден е Паро


Авансът пред Лудогорец е ключът към червена титла, убеден е Паро

903 0

Бившият треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира ситуацията при "армейците" и шансовете за шампионска титла в конкуренцията на Лудогорец и Левски пред "7 дни спорт":

ЦСКА не трябва да се отпуска нито за миг въпреки преднината си от 5 точки на върха. Тепърва предстоят тежките двубои с Литекс, Левски и Лудогорец. А през пролетта "армейците" ще имат поне още две срещи с тези тимове. Не трябва да забравяме и факта, че Левски се готви от зимата да има по-стабилен отбор. Лудогорец сигурно също ще спре с колебливите игри. Затова точно сега е моментът ЦСКА да натрупа още аванс срещу директните съперници. Това е разковничето за гоненето на титлата. Ако иска ЦСКА да гони първото място, точно срещу Лудогорец трябва да покаже, че го заслужава.

Одобрявам това, че Стойчо Младенов е решен на всяка цена да запази състава си и да не продава никого през зимната пауза. Дано ръководителите да не са на друго мнение. Виждате, че и в Реал (М) Ди Мария беше продаден на Манчестър Юнайтед без съгласието на Карло Анчелоти. Давам този пример, за да кажа, че навсякъде по света стават тези неща през главата на треньорите. А на Стойчо му е ясно, че със запазването на Буш, Силва и Соарес шансовете на тима за титла се увеличават. Както казах, ЦСКА трябва да продължи да печели директните си двубои и да натрупа още по-голям аванс, защото в този формат точки се топят лесно. Но ми харесва, че отборът през този сезон показва характер и психика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички