Паро Никодимов: Сашо Томов да не говори с Бог?


Паро Никодимов: Сашо Томов да не говори с Бог?

2288 0

"Сашо Томов може и да говори с Бог." Ироничният коментар е на легендарния футболист и треньор на "червените" Аспарух Никодимов по повод изказванията на Томов за светлото бъдеще на ЦСКА.

За пореден път главният акционер в клуба гарантира, че "армейците" ще превъзмогнат финансовите си затруднения, но не каза точно как ще стане това.

"Трябва да се върнем в евротурнирите - закани се Томов. - Даже смятам, че мястото ни е в Шампионската лига. Убеден съм, че ще тръгнем по пътя на Лудогорец. Политикът обеща до 4-5 месеца да бъдат изчистени всички належащи дългове и нещата да тръгнат нагоре и във финансов аспект.

"Много са хубави думите на г-н Томов, но... Не знам откъде е сигурен, че може да свърши това, което обещава - каза Паро. - Може и да говори с оня отгоре, не знам. Може и да спечели изборите, да влезе в парламента и там да завърти някакви схеми. Щом дава обещания, значи би трябвало да може да ги изпълни. Защото сериозен човек не би хвърлял прах в очите на хората. Помним как завърши предното му управление и как беше прогонен с камъни от "Българска армия". Затова не бива да обещава неща, които не може да изпълни, че пак ще има да тича из Борисовата градина."

От ЦСКА пуснаха и декларация срещу съдийството, тъй като отборът е натрупал доста наказателни картони. В нея липсват адекватни аргументи, твърди Аспарух Никодимов.

"Четох документа, писан е от плачковци. Какво реват? - пита Паро. - Стига са плакали, ами да внимават какво правят на терена. Гледал съм мачовете от началото на сезона и смятам, че има някаква тенденциозност да показват картони на наши играчи. Може би 1-2 са попресилени, но не повече. Става това във футбола, не е ненормално. Пълни глупости са тези конспирации, че отсега давали картони на нашите, та да не играят срещу Лудогорец, твърди от пиедестала на опита си Никодимов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички