Асприля с голям комплимент: Дойдох в ЦСКА, защото никога не съм ставал шампион


Асприля с голям комплимент: Дойдох в ЦСКА, защото никога не съм ставал шампион
Снимка: Фейсбук на ЦСКА

5620 0

Един от любимците на феновете на ЦСКА - Данило Асприля, даде интервю пред израелската медия sport5.co.il. по време на паузата за националните отбори. Той сподели впечатленията си за Израел, където прекара няколко години като футболист на Апоел Беер Шева и Бейтар Йерусалим и проговори за настоящия си тим. 

В допълнение колумбиецът си спомня, че никога не е изживявал подобен ужас в Израел, какъвто настана след настоящия конфликт с Палестина. Асприля е категоричен, че е в ЦСКА, за да стане шампион. 

Коментарът на Асприля

"Хората в България ме питат какъв е животът там, заради всичко, което се случва в момента. Отговарям им, че през двете ми години там не съм преживял нищо необичайно. Такова бедствие. Също така казвам, че Израел е невероятна страна и че там има много добри и мили хора.

Чувствам се добре тук. Да, не започвам много мачове, имах и контузия в началото на сезона, но сега започвам да играя повече и съм щастлив. Разполагаме с много добри играчи, клубът работи по професионален начин и това е важното. Целта ми е да вдигна титлата. Печелил съм много трофеи, но никога не съм ставал шампион. Затова и избрах да дойда тук, в ЦСКА, в България, защото имаме шанс да се борим за тази цел", категоричен е нападателят. 

Ето къде да гледате ЦСКА - Етър НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички