Ас на ЦСКА станал жертва на "копърките"


Ас на ЦСКА станал жертва на "копърките"
Снимка: БГНЕС

1336 0

Прословутите "копърки", които се издържат от чужденци, на които наброяват нереални сметки за таксиметрови услуги, са ударили и по един от играчите на ЦСКА - Денис Причиненко. 

Пред Football.ua той даде подробно интервю, в което разкри любопитни истории за своите преживявания в България. Именно първата му история, свързана със София, е свързана с "такситата копърки" в столицата. 

"Когато дойдох, излизам от летището и попитах колко ще ми струва да стигна с такси до точен адрес, близо до летището. Казаха ми, че ще е десет лева, което е около 5 евро", спомня си Причиненко. 

"Качвам се в таксито и шофьорът кара направо, направо и надясно - стигаме до апартамента. Там той ми каза, че сметката ми е 52 лева - толкова показваше и броячът. Разбира се, платих му. Заплатите там са малки и, явно, като видят чужденец са измислили как да изкарат някой лев отгоре", допълва украинецът. 

Иначе самият Причиненко е стигнал само за година до извода, до който всички столичани вече са стигнали - има твърде много коли. 

"Има страшно много коли в столицата на България. Има повече, отколкото в Берлин и ти отнема около час да стигнеш до там, до където искаш. Като цяло е много хубав град с богата история. Но не бих го сравнявал със Севастопол, а по-скоро с Киев", казва защитникът. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички