Ас на ЦСКА се готви за трансфер през зимата


Ас на ЦСКА се готви за трансфер през зимата
Снимка: cska.bg

1939 0

Един от най-постоянните футболисти на ЦСКА може да напусне "Армията" през зимата. Оказва се, че има сериозен интерес към услугите на левия краен бранител Жеферсон, който има интерес към това да се завърне в родината си, предаде бразилското издание "Атарде".

Според новината, местните грандове Вашку да Гама и Флуминензе ще наддават за футболиста. И двата тима се опитват да възродят амбициите си на местно ниво след поредицата от слаби години, а кулминацията беше през тази кампания, след като двата гранда бяха в битката за оцеляване до последно. Самият играч коментира слуховете за негово завръщане в Бразилия.

"Моите мениджъри са ме уведомили, че има интерес към мен от клубове в Бразилия. Питали са за мен, но само толкова знам. Оставил съм всичко в техни ръце, те движат нещата”, сподели Жеферсон, който в момента е в Бразилия, където организира благотворителен мач в подкрепа на бедните хора в родният му щат.

"Аз съм родом от Баиа, нося много гордост у себе си и искам да играя в родния си щат отново. Прекарах само един сезон в Баиа и искам пак да отида там. Но бъдещето принадлежи само на Господ и ще се надявам той да пази тази чест за мен да играя отново там някой ден", каза още бранителят на “червените” пред “Атарде”. Междувременно изтече информация за исканите от ЦСКА играчи, които играят в Първа лига (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички